gingeropium
Rok po roku. Dzień w dzień.
Найстрашнішим у моєму житті зараз здається кляте відчуття, що це назавжди. Ця ненависна робота на заводі, життя з мамою в малюсінькій квартирці, шумний поляк з однаковими жартами та фразами кожної суботи у нас вдома. Стагнація. Відсутність творчої наснаги та впевненості у стабільності завтрашнього дня. Якесь особисте пекло в голові (бо ж пам'ятаємо: все, що відбувається — в голові), хоча її саму в тому впевнити ніби неможливо.

Добре, беремо той рік, те саме третє грудня. Я готувалась до гри, неймовірно нервувала і була радісно-схильована, бо вперше ми мали зібратись саме таким складом. Працювала на улюбленій роботі, через місяць почну писати сценарій до мультика, якому так і не судилось вийти. Була разом з партнером і переймалась скоріше через кредити та самореалізацію.

Все змінюється. Кожен рік дивишся назад і думаєш Тоді я й подумати не могла, що опинюсь на цій точці. Та, здається, моя найкраща точка залишилась в колишньому житті. Разом з мріями, вірою в перспективне майбутнє і щасливий завтрашній день. Тішить принаймні те, що того року я намагалась насолоджуватись кожним днем, вбирати його під шкіру та замикати в серці на маленький ключик. Мене не лишало передчуття чогось чорного, поганого та змін. Зміни лякали мене весь час.
Що ж, найбільші страхи (змін та за життя партнера) тільки загострились. Але подивимось, в якій точці я буду наступного року.
gingeropium
Problem jest rozwiązany. A może jednak?
Розмова відбулась. Трохи не так я її собі уявляла звичайно, але виключення світла вносять свої корективи. Вчора обірвались на доволі неприємній ноті, але був час забратись думками та написати довжелезний текст повідомленням. Зранку партнеру дали світло і він одразу подзвонив поговорити.
Я не дуже вірю у всю цю штуку типу "П'ять мов кохання", бо в цілому проти типування людей по конкретним категоріям, але штука Я не вмію демонструвати кохання словами, тільки діями в його контексті дійсно працює. Він висвітив ті моменти, на які я не дуже звертала увагу, але саме вони для нього демонстрація його почуттів.
Складно, коли ви такі різні, але не дарма вже п'ять років разом. Єдина моя проблема в тому, що коли ми не розмовляємо більш як три дні, то в голову одразу лізуть абсолютно дурнуваті думки. Не можу дати собі з тим ради, хоч ти що роби.

Знайшла сайт з психотерапевтами, що працюють в доказових методах психотерапії. Середня ціна 1300 грн. Але розумію, що треба фіксити голову, бо в ній все дуже погано. Дуже.
windy-loo

«

Люди думають, що будуть щасливі, якщо переїдуть в інше місце, а потім виявляється: куди б ти не поїхав, ти береш з собою себе.»
— Н.Гейман
0
floati
Прикол в том, что сначала в телефоне, человек записан как пуся и постепенно был переименован по имени и фамилии
1
nightdawn
Лучшие вещи рождены болью.
0
gingeropium
Wszystko dzieje się w głowie
Все в нашій голові. Ця фраза рідко мене рятує від того, що продукує ця сама голова.
Наприклад, я вже кілька разів розірвала стосунки. Принаймні у своїй голові. Маю депресію. Теж у голові, поки не доведено зворотного. Живу найгірше життя із можливих.
Маю багато запитань. До себе. До партнера. До провидиць. Скоріш за все похід до психотерапевта неминучий, та і я сама цього хотіла б. Мабуть. Бо щось робити (а психотерапія завжди про дію) зараз мені важко. Домашні завдання, копирсання в собі… Не впевнена, що маю достатньо ресурсів.
Хоча це може всього лише в голові?

З початком блекауту і перебоїв зі світлом стосунки з партнером просто… не знаю. Сказати закінчились? Офіційно ні. Погіршились? Та й таке, вже давно це не романтичні стосунки аж ніяк. Просто тепер він дзвонить раз на тиждень, бо має тільки комп'ютер.
Мені складно. Тому що, знову ж, все в голові. І немає другої людини, з якою можна поговорити стосовно цього. Хоча, навіть коли намагаюсь це виходить просто моїм монологом, що нічого не змінює.
Мені здається, що ми вже більше ніколи не побачимось.
Frida
281й день
Перший день зими, тільки від цього якось зовсім не радісно… Світло ще не вимкнули і є шанс трішки зайнятися домашніми справами. Добре, що обіцяють з сьогоднішнього дня вмикати світло два рази на добу, бо з дитиною зимою ввечері не погуляти. Вирішила писати на рідній мові, дуже тяжко це дається, бо після школи практики майже не було, тому буде багато помилок)
1
nightdawn
Любить - значит прощать. И чем сильнее это чувство, тем больше мы способны и готовы простить. Даже измену, даже предательство.
Моя проблема в том, что я могу любить только одну. Даже если она будет резать меня на куски - я прощу ей все, просто взглянув в ее глаза.
8
Me-love-me
Остается только гадать - это проверка, совпадение или судьба.
0
eldfuglaskogur
нашла стихи, которые я написала тогда. мне немного стыдно, но даже нравится.

готова поклясться на
очередного божка крови
ты - моё солнце, когда
за окном одни фонари.

но ирония в том, что всем,
от луны до земли, вдали
за чертою хрустальной глаз
горят разные всё огни.

отражаясь на кончиках линз,
поступает обратный сигнал.
отскочивши, как пара бус,
паутины сплетая канал,

отраженью разбитых зеркал
ты клянёшься в вечной любви,
а не свету и не богам,
и не отблеску чистой зари.

готова поклясться на
очередного божка крови
ты - моё солнце, когда
за окном одни фонари.

но ирония в том, что всем,
от луны до земли, вдали
за чертою хрустальной глаз
не видно
по сути
ни зги.
Feb 08, 2019
0
eldfuglaskogur
я перечитывала свои записи в дневнике за 2019 год. боже, как же я была влюблена
больше нет. я правда идиотка, что даже не попыталась. это была любовь.
0
random
random
random
random