Winnifred
Человечность переоценена. Люди самые жестокие и кровожадные создания. Призывая кого-то быть человечным, не жалей о последствиях.
0
swamprunner7

System Of A Down - Streamline

swamprunner7

System Of A Down - Innervision

swamprunner7

System Of A Down - N-guns (1:30)

random
random
breeze

Хотела сделать фотографию из автомобиля. Думала, что получится просто размытая картинка. А получилось, что цвет съехал.

breeze
Снова накрутила себя. Убедила в том, что никому не нужна. Вместо того, чтобы поговорить и обсудить то, что меня тревожит, трусливо спряталась и не выходила на связь. Поставила под сомнение чужие чувства. Позволила себе думать, что он не захочет больше со мной общаться. Не отвечала на сообщения, не читала их. Стыдилась признаться себе в том, что могла быть неправа. И ведь оказалась неправа. Предала себя и его. Хоть он и не придал этому значения, я буду всегда помнить и напоминать себе.
0
random
reflechir
мітинги тепер мій улюблений спосіб проводити час
коли купа думок і почуттів переповнюють, це єдине місце де їх можна виплеснути на повну
навіть просто стоячи в толпі, спостерігаючи за іншими людьми які прийшли сюди, дає хоч якусь краплю спокою і наповнює силою
іноді пробиває на сльози
і кожний новий протест після якоїсь нової жахливої події відчувається зовсім по іншому

із трепетом згадую день єднання у Києві 16 лютого, коли ми спускалися ходою до Майдана, я дивилася на цих людей і думала як це чудово, що перед обличчям страшної загрози ми вийшли і повторювали що українці чинитимуть опір

тепер я точно знаю що моє життя ніколи не буде позбавленим сенсу, щоб в мене не сталося, я завжди буду відстоювати українське і підтримувати рідну культуру.
така проста річ, але така необхідна і важка, якщо ти українець, якого хочуть знищити
0
homewhereibelong
50 pytań do czytelnika: Dzień 2


Не хочу читати новини. Здається, просто не витримаю ще більше болю. Тому просто день другий.

6. Чи користуєшся підпискою на книжкові сервіси?
Як я вже казала вчора – так, я люблю підписуватись на різні сервіси. Зараз в мене діє підписка на Yakaboo через те, що якихось прямих аналогів (з приблизно таким самим обсягом доступних книжок) колись улюбленого MyBook так і не знайшла, а приносити гроші русні не збираюсь.
7. Інтернет-книгарні чи фізичні?
Будь-які, просто для різних потреб і станів.
Фізична книгарня – це завжди певна атмосфера, моральне розвантаження і натхнення. Не обов'язково навіть щось брати, це просто ніби… місце сили.
Онлайн-шопінг це про мобільність, швидкість та, чого вже брехати собі, вигідніші ціни.
8. Чи купуєш книги через обкладинку?
Через обкладинку звертаю увагу на книгу, шукаю інформацію та додаю до списку. Але не купую паперовий варіант, тільки електронну. Якщо розумію, що буду перечитувати – тоді можу включити до "кошика".
9. Чи купуєш хороші книги, але з поганою обкладинкою?
Оооооо, дурнувата обкладинка прекрасної книги – це дійсно мій біль. З одного боку розумієш, що будеш перечитувати ще не один раз, а з іншого – якась гидота на поличці.
Я завжди вірю в краще і чекаю якіснішого перевидання.
10. Чи купуєш погані книги, але з красивою обкладинкою?
Як не дивно, але такий досвід маю. В мене був великий пунктик – хотіла зібрати всього Кіза через просто неймовірні обкладинки. На жаль, далеко не всі ті книжки дійсно заслуговують хоч краплі цікавості. Тож гарна поличка перемогла критичне мислення в цьому плані.
Зараз це здається якимось дивним, бо дуже змінився контекст. Та й я сама.
dysmorphophobia
Вчорашній ранок для мене почався набагато раніше, ніж звичайно. Близько 5-ї ранку ми прокинулися від дуже гучного звуку, схожого на вибух. Різко підскочивши з ліжка, ми почали перевіряти всі телеграм-канали та групи, але там нічого не було. Спочатку мені здалося, що це грім, бо вчора пізно увечері йшов невеликий дощ, і минулого літа вже було щось подібне, але як же я помилялася.
Ніби відчуваючи, що це ще не все, я повільно й обережно пройшла в коридор у супроводі котів, як раптом один за одним пролунали потужні вибухи недалеко від нас. Потім наступив період невеликого затишшя, і ось ми знову чуємо те саме, що кілька хвилин тому: вибухи, тремтіння вікон та гуркіт. Втім, ховатися було нікуди, хіба що під ковдру. Звуки, що доносилися здалеку, нагадували звуки стрілянини. Від страху мене сильно знудило, тому, як у будь-якій подібній ситуації, я вирішила встати і почати прибирати — так спокійніше.
У небі виднілися величезні клуби чорного диму, було чутно тривалі звуки детонації і тріск вогню. Вдалині на всіх парах летіли пожежні та інші служби. Надворі неможливо було перебувати — повітря сильно просочилося димом.
Поступово ми прийшли до тями і помітили, що стелі в коридорі остаточно прийшов кінець, та й знову вилетіли вставлені після квітневого вибуху двері на горищі. Звичайно, іншим сусідам пощастило менше — у них вибило шибки у вікнах і не тільки. Але це не головне. Головне те, що всі живі.
0
swamprunner7
asty
Kuidas ma oleksin äärepealt tööd vahetanud… aga
Umbes nädal tagasi sain ma sõnumi ühelt ettevõttelt, et kas ma oleksin huvitatud uutest väljakutsetest ja kuna töö vahetuse mõtted on mul ikka mõlkunud tükk aega, siis vastasin kohe JAH! Mitte aga inimesena, kes hädasti ja lootusetult otsib endale uut tööd, vaid inimesena kes soovis lihtsalt näha, mida üldse tööturg pakub. Esimene vestlus värbajaga oli väga meeldiv ja sain öelda ka oma palganumbri(mis alguses ehmatas mind ära, et ma julgesin selle summa välja öelda :D) millega oleksin nõus tööle asuma. Siis sain n.ö teisse vooru, mis samuti oli tore ja ka lõpus sain öelda oma palga miinumumi. Olin ka otsustanud enda jaoks, et alla selle ma ei kaalugi töökohta vahetamast, sest krt TEA OMA VÄÄRTUST :D Siis tuli kolmas vestlus inglise keeles, kus mind täiega pommitati küsimustega ja seal tundsin juba suuremat ebamugavust, aga sain kenasti toime. Olin ise ka üllatunud kui osav ma tegelikult selles olen. Siis öeldi mulle, et noh neil on teised kandidaadid ka ja annavad mulle lähiajal teada, et kas ma sobin. Ma olin täiega elevil. Mõtlesin, johhaidiii kui ma selle palga kätte saan, siis ma teen küll tuult oma vanast töökohast (KUIGI MA VÄGA HINDAN SEDA), aga noh elu on kallimaks läinud ja ega üksnest arengust sa ennast ära ei toida. Sain kauaoodatud kõne ja tuli kogu see plämä " meil on siin ka teised kandidaadid, kellel on rohkem cvs kirjas kui sul ....(oukeiokei, päris nii ta ei öelndud, aga andis mõista, et teised oli ka kõvad kandidaadid ja et ma peaksin end erilisena ja puudutatuna tundma, et nad mind valivad) aga me väga tahaksime sind näha meie poodi juhtimas. " Omgg ma olin nii õnnelik ja mõtlesin, PÄRISELT KA VÕI. Ja siis tuli suur AGA… "aga palk mida me juhatajale pakkuda saame on see, kindlasti on olemas võimalus end tõestada ja edasi liikuda ning rohkem teenida" MINE PERSSE :D mida sa ajad. Siis ma olin nagu, et nalja teete või. Et ma liiguksin oma pepuga mugavalt sätitud kohast KUHU....ettevõttele lihtsalt niisama käibet tõstma, oma energiat jagama, oma tarkusi ja kogemusi SELLE EEST VÕI? No way. Kuigi ma lubasin, et tulen kauplustega siiski tutvuma, siis peale Anderi vestlust mis oli ühesõnaga "midaperset, saada nad kukele" olin kohe saatnud meili et ma pole huvitatud. Oijaaa, mul on kindlasti palju õppida. Konkreetsust, enesekindlust ja enesepiiride kehtestamist. OMA AJA AUSTAMIST. TEA KURAT OMA VÄÄRTUST. Oi, ma peaksin kindlasti raamatu sellest kirjutama. Ma olen pettunud, aga see oli väga väärtuslik õppetund mulle.
1
LesitsaDumaet
Кажется… я не спала целую вечность. Кажется этот месяц слишком тяжёлый для моих трясущихся рук и ног…
Не быть тенью себя… они заметят… они уже заметили… она уже тебя отторгает… эта форма реальности… эти люди.
Я просто их забываю…
Почти всех…
0